آموزش تصویری غیرفعال کردن نمایش لایک ها اینستاگرام
نمایش لایک ها در گزینه Friends اینستاگرام گاهی برای ما که نمی خواهیم فعالیت هایمان در شبکه های اجتماعی قابل رویت و مشاهده باشد دردسر ساز میشود. برای همین آموزش غیرفعال کردن نمایش لایک ها در تب Friends اینستاگرام را در این بخش مرحله مرحله توضیح داده ایم
غیرفعال کردن نمایش لایک ها در اینستاگرام
اینستاگرام با معرفی مجموعهای از قابلیتهای تازه به نام «Friends» در بخش Reels به شما و دوستانتان اجازه میدهد ویدیوهایی را که هر یک لایک کردهاید، به صورت مشترک مشاهده و مرور کنید. هرچند این امکان به افزایش تعامل و کشف محتوای جدید کمک میکند، اما میتواند ناخواسته اطلاعات شخصی، علایق و رفتار محتوایی شما را در معرض دید دیگران قرار دهد.
نحوه غیر فعال کردن نمایش لایک ها در گزینه Friends اینستاگرام
با آپدیت جدید اینستاگرام، پست ها و ویدیوهای لایک شده شما، شما برای دوستانتان قابل مشاهده شده است. این قابلیت با اضافه شدن تب Friends در بخش Reels اضافه شده و به نوعی ورود به حریم خصوصی محسوب میشود. اگر می خواهید نمایش لایک ها برای دوستان و فالورهای خود مشاهده نشود به روش زیر عمل کنید و این قابلیت را غیر فعال کنید:
- ابتدا وارد پروفایل اینستاگرام خود شوید.
- از بالای صفحه، روی آیکون سه خط افقی ضربه بزنید و وارد Settings شوید.
- گزینه Activity in Friends tab را پیدا کنید.
- وارد این بخش شوید و گزینه No one را انتخاب کنید.
- گزینهای با عنوان Followers you follow back (فالوورهایی که آنها را نیز فالو کردهاید) وجود دارد. با انتخاب این گزینه، تنها کسانی که رابطه دوطرفه فالو با شما دارند قادر خواهند بود لایکها و کامنتهای شما را مشاهده کنند. این قابلیت به شما امکان میدهد کنترل بیشتری بر نمایش فعالیتهای خود داشته باشید و حریم خصوصیتان را بهتر مدیریت کنید.