صف کشی برای خرید بستنی انبه در قم + طرز تهیه بستنی انبه خانگی
بستنی انبه نوع بستنی با طعم انبه است که معمولاً در مغازه ها و سوپرمارکت ها به صورت لیوانی یا تکه ای به فروخته می شود. در ایران نیز به صورت بستنی انبه شیرین و یا با طعم انبه طبیعی وجود دارد.
اصلی ترین مزیت بستنی انبه، طعم شیرین و مطبوع انبه می باشد که برای بسیاری از افراد جذاب است
صف برای خرید بستنی انبه
در ساعات اخیر، ویدئویی از جمعیت عجیبی که برای خرید بستنی انبه از یک سوپرمارکت در شهر قم، که این روزها بسیار ترند شده است، در فضای مجازی دست به دست میگردد
ترکیبات
بستنی انبه را معمولاً از شیر، شکر، خامه، پوره انبه، و افزودنی های دیگر چون طعم دهنده های طبیعی و نگهدارنده ها تهیه میکنند
انواع
بستنی انبه را میتوان به صورت تکه ای، لیوانی، یا در قالب های دیگر مانند بستنی سه بعدی (با شکل انبه) خریداری کرد
می توانید بستنی انبه را با سایر مواد چون میوه ها، آجیل ها، یا سس ها ترکیب کنید تا طعم های جدیدی را تجربه کنید.
طرز تهیه بستنی انبه در خانه
بستنی با طعم انبه یکی از انواع خوشمزه و پر طرفدار بستنیها است که میوه تازه از مواد اصلی تشکیل دهنده آن است. برای تهیه بستنی انبه به روش سنتی در خانه همراه ما باشید
مواد لازم
انبه: ۱ عدد
شیر: نصف لیوان
شکر: ۳ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه: ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
برای درست کردن این بستنی آسان و خوشمزه ابتدا انبه را پوست بگیرید و داخل پارچ مخلوطکن بریزید. حالا شکر، شیر و خامه صبحانه را به آن اضافه کنید و دستگاه را به مدت ۱ دقیقه بزنید تا همه مواد به صورت یکنواخت با هم مخلوط شوند.
در مرحله بعد مایه بستنی را داخل قالبهای مخصوص بستنی بریزید و اگر چوب بستنی در منزل دارید، از قسمت پایین قالب قرار بدهید تا پس از یخ زدن، چوب بستنی به بستنی بچسبد. اگر قالب بستنی در منزل ندارید، میتوانید مایه بستنی را داخل لیوانهای یکبار مصرف بریزید و پس از یخ بستن، لیوان را پاره کنید. قالب بستنی را به مدت ۵ تا ۶ ساعت داخل یخچال بگذارید تا ببندد، سپس آماده سرو است، نوش جان.