بیوگرافی ستار هاشمی وزیر ارتباطات ایران و همسرش +سوابق کاری
ستار هاشمی وزیر ارتباطات دولت چهاردهم مسعود پزشکیان
ستار هاشمی متولد۱۵ آبان ۱۳۵۵ در یاسوج، کهگیلویه و بویراحمد استاد دانشگاه، عضو هیئت علمی دانشگاه مهندسی برق و کامپیوتر شیراز و وزیر ارتباطات ایران است. او ۴۸ ساله بوده و سالها در حوزه مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات به عنوان پژوهشگر فعالیت کرده و از سال ۱۴۰۳ به عنوان وزیر ارتباطات دولت پزشکیان انتخاب شده است. دکتر سید ستار هاشمی نابغه هوش مصنوعی بوده و فارغالتحصیل دانشگاه مانش استرالیا است.
دکتر ستار هاشمی، از ۲۶ سالگی در حوزه فناوری و اطلاعات فعالیت دارد و از جمله افراد تأثیر گذار در تأسیس انجمن هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال ایران است.
۲۱ مرداد ۱۴۰۳، هاشمی به عنوان وزیر پیشنهادی برای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در دولت چهاردهم به مجلس شورای اسلامی معرفی شد و با اخذ ۲۶۴ رای موافق، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت چهاردهم شد.
خانواده
سید ستار هاشمی در خانوادهای فرهنگی در شهر یاسوج از توابع استان کهگیلویه و بویراحمد چشم به جهان گشود. او در سال ۱۳۷۷ کارشناسی خود را در رشتهٔ مهندسی کامپیوتر با گرایش سختافزار از دانشگاه صنعتی اصفهان به پایان رساند. هاشمی در سال ۱۳۸۰ موفق به کسب مدرک کارشناسی ارشد خود در رشتهٔ هوش مصنوعی از دانشگاه علم و صنعت ایران شد و در همان سال به دورهٔ دکتری این دانشگاه ورود پیدا کرد و در سال ۱۳۸۶ به صورت همزمان از دانشگاه علم و صنعت ایران و دانشگاه مانش استرالیا در رشتهٔ هوش مصنوعی فارغالتحصیل شد.
۲۱ مرداد ۱۴۰۳ هاشمی به عنوان وزیر پیشنهادی برای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در دولت چهاردهم به مجلس شورای اسلامی معرفی شد و با اخذ ۲۶۴ رای موافق، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت چهاردهم شد.
ستار هاشمی و همسرش و فرزندان
آقای دکتر سالهاست ازدواج کرده و دارای دو فرزند است.
سوابق کاری
ستار هاشمی هم اکنون به عنوان وزیر ارتباطات در ایران مشغول به کار است. جایی که پیش از او اذری جهرمی دارای این سمت بود. مهمترین اثر علمی ستار هاشمی نگارش و چاپ بیش از ۱۵۰ مقاله علمی در مجلات معتبر دانشگاهی است.
هاشمی وزیر ارتباطات دولت پزشکیان یکی از وزرای تحصیل کرده و با اخلاق است که پیش از این سالهاست در دانشگاههای مختلف کشور تدریس کرده است. استادی که با دانش علمی و فناوری توانسته شاگردان زیادی را تربیت کند
سید ستار هاشمی بیش از ۱۵۰ مقاله علمی در مجلات معتبر دانشگاهی نظیر واکینس ژورنال، آیتریپلئی اکسپلور و اشپرینگر ساینس+بیزینس مدیا و همچنین کنفرانسهای شاخص بینالمللی در حوزهٔ فناوری اطلاعات و مهندسی کامپیوتر به چاپ و ارائه رسانده است که براساس پایگاه داده گوگل اسکالر بیش از ۴۴۰۰ استناد بینالمللی به مقالاتش صورت گرفته است و شاخص اچ ایندکس وی برابر با ۳۳ است. همچنین وی در بخش آموزش، به تدریس موضوعاتی همچون امنیت سامانههای اطلاعاتی، سامانههای هوشمند، سیستمهای اطلاعات مدیریت، سیستمهای پشتیبان تصمیم مهندسی و ساختار داده، تئوری بازیها میپردازد.
ستار هاشمی از جمله افراد تأثیر گذار در تأسیس انجمن هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال ایران بود و در اجرای این موضوع نقش فعالی داشت. از آنجا که تحصیلات هاشمی در زمینه هوش مصنوعی است به مسائل نگاهی فناورانه دارد و این نگاه را در سازمان ثبت هم اعمال کرد و تلاش کرد تا در این سازمان تا سیستم سنتی کمکم برچیده شود. یکی از کارهای او در این سازمان الکترونیکی شدن اسناد ملکی و الکترونیکی شدن سند ازدواج بود. ثبت امضای دیجیتال یکی دیگر از اقدامات ستار هاشمی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور بود.