محمود فرشیدی که بود؟ علت فوت و بیوگرافی
محمود فرشیدی چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ در سن ۷۳ سالگی درگذشت. علت فوت وی بیماری ذکر شده است. فرشیدی در بین سال های ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۶ وزیر آموزش و پرورش در دولت نهم به ریاست محمود احمدی نژاد بود . فرشیدی سالها به عنوان دبیر سازمان فرهنگیان، سردبیری نشریه زمزمه، عضو هیات مدیره هنرستان صدا و سیما و عضو هیات امنای جامعه الرضا فعالیت داشت.
علت فوت و درگذشت
محمود فرشیدی پس از طی دوره ای بیماری در نهایت ۲۲ اسفند ماه ۱۴۰۳ درگذشت. کانون تربیت اسلامی درباره درگذشت محمود فرشیدی نوشت: بسم الله الرحمان الرحیم ، کل نفس ذائقه الموت
به اطلاع فرهنگیان، اهالی تعلیم وتربیت و مدرسه وساکنان خیمه ولایت میرساند که مهندس محمود فرشیدی مبارز سالهای طولانی در جبهه انقلاب اسلامی، شلاق خورده زندانهای طاغوت پهلوی، دغدغهمند تعلیم وتربیت اسلامی منبعث از افکار واندیشههای امامین انقلاب اسلامی، مدافع ومروج ولایت مطلقه فقیه در حکمرانی مناسبات دولت -ملت و شئونات زندگی فردی وجمعی پس از طی مراحل بیماری روز ۱۱ ماه مبارک رمضان ۱۴۴۶ قمری -چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ به دیار آخرت شتافت
همسرش و فرزندان
محمود فرشیدی در اوج جوانی ازدواج کرده بود. ایشان در دارای ۴ فرزند می باشند که تاکنون عکسی و اطلاعاتی از همسرش و فرزندان وی منتشر نشده است
بیوگرافی محمود فرشیدی
محمود فرشیدی وزیر آموزش و پرورش احمدی نژاد متولد هفتم خرداد ۱۳۳۰ بود. او دارای مدرک کارشناسی ارشد مهندسی شیمی بوده و مدیریت مجتمع آموزشی معلم در منطقه ۲ آموزش و پرورش تهران را از سال ۱۳۶۹ تا کنون برعهده داشته است.
فرشیدی، ریاست آموزش و پرورش در دولت نهم احمدی نژاد است. دوره مسئولیت وی در آموزش و پرورش از ۱۸ آبان ۱۳۸۴ آغاز و تا ۱۰ آذر ۱۳۸۶ برکنار شد. پس از او علیرضا علیاحمدی (رئیس دانشگاه پیام نور و باجناق احمدینژاد) جایگزین وی شد.
مهندس محمد فرشیدی وزارت آموزش و پرورش و مدیر کلی آموزش و پرورش استانهای آذربایجان شرقی و کرمان را در کارنامه خود دارد.
زندهیاد محمود فرشیدی دارای مدرک کارشناسی ارشد مهندسی شیمی بوده و مدیریت مجتمع آموزشی معلم در منطقه ۲ آموزش و پرورش تهران را از سال ۱۳۶۹ تا کنون بر عهده داشته است.
فرشیدی در سالهای ۱۳۶۱ تا ۱۳۶۴ نیز مسوولیت مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی را بر عهده داشت. او در دوره اول ریاست جمهوری دولت نهم، وزیر آموزش و پرورش بود
تدریس در مدارس شیراز و تهران در سالهای قبل از پیروی انقلاب اسلامی، تدریس در هنرستان صنعتی جابربن حیان و طراح سوالات امتحانات نهایی در سالهای ۱۳۶۴ تا ۱۳۶۹و دبیری کانون تربیت اسلامی از جمله دیگر سوابق آموزشی و فرهنگی فرشیدی میباشد.
او در سالهای اولیه انقلاب سرپرستی صدا و سیمای مرکز کرمان را برعهده داشته و سپس از طرف شهید باهنر به عنوان مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان منصوب شده است.