حرف روز
خبر، سرگرمی، سینما و تلویزیون، سلبریتی، حاشیه، بیوگرافی، آشپزی، عکس، فال، متن و پیامک

بیوگرافی کامل محراب فاطمی؛ از داوران مسابقه مردان آهنین

بیوگرافی کامل محراب فاطمی؛ از داوران مسابقه مردان آهنینمحراب فاطمی متولد ۱۶ اسفند ۱۳۵۳ در تهران و اصالتا ترک تبریز است. او در یک خانواده پرجمعیت به دنیا آمده و پنج برادر به نام‌های روح الله، حسین، علی، مهدی و حسن دارد.

برادران فاطمی همگی از ورزشکاران حرفه‌ای بدنسازی هستند که از میان آن‌ها مهدی فاطمی به همراه محراب در مسابقات مردان آهنین شرکت داشت.

بیوگرافی محراب فاطمی

بیوگرافی کامل محراب فاطمی؛ از داوران مسابقه مردان آهنین

محراب فاطمی، ورزشکار مطرح رشته پاورلیفتینگ، پنجاه سال سن دارد و اصالتا اهل تبریز است. او با حضور در پنج دوره از مسابقات مردان آهنین به چهره‌ای مطرح در ورزش تخصصی خود تبدیل شد.
محراب فاطمی ورزشکار رشته پاورلیفتینگ بیشتر به واسطه حضور در مسابقات قوی‌ترین مردان ایران شناخته می‌شود. او در پنج دوره از مسابقات مردان آهنین به فینال رسید و چهار دوره قهرمان شد که از این حیث رکورددار است. فاطمی در میان طرفداران خود به «سلطان آهنین» مشهور است.

رکورددار ۴ قهرمانی در مسابقات مردان آهنین

بیوگرافی کامل محراب فاطمی؛ از داوران مسابقه مردان آهنین

این ورزشکار با قد ۱۸۶ سانتی‌متر و وزن تقریبی ۱۳۵ کیلوگرم در دوران اوج فعالیت ورزشی‌اش، یکی از برجسته‌ترین ورزشکاران قدرتی ایران محسوب می‌شود. او همچنان اندام متناسب خود را حفظ کرده و به عنوان مربی نیز فعالیت دارد.

همسر محراب فاطمی

بیوگرافی کامل محراب فاطمی؛ از داوران مسابقه مردان آهنین

محراب فاطمی سال‌هاست ازدواج کرده و ۲ فرزند به نام‌های ایلیا و پارمیدا دارد. ایلیا پسر محراب نیز مانند پدرش در رشته پاورلیفتینگ فعالیت دارددرباره همسر محراب فاطمی هیچ اطلاعاتی منتشر نشده است و عکسی از او موجود نیست

ورود به عرصه ورزشی

محراب فاطمی توسط برادرش مهدی وارد دنیای ورزش‌های قدرتی شد و از حدود ۱۷-۱۸ سالگی به‌صورت حرفه‌ای ورزش را دنبال کرد. اما با شرکت در مسابقات مردان آهنین به شهرت رسید. او در ۵ دوره فینال این مسابقات حضور داشت و با کسب ۴ قهرمانی در سال‌های ۱۳۷۷.۱۳۸۰، ۱۳۸۴ و ۱۳۸۵، رکورددار بیشترین قهرمانی در این رقابت‌ها است. علاوه بر این او این افتخارات را کسب کرده است: ۸ مدال طلای آسیا در پاورلیفتینگ، مدال برنز مسابقات جهانی فنلاند، مقام ششم در مسابقات جهانی قوی‌ترین مردان در فنلاند (۲۰۰۴) ، قهرمانی در مسابقات کشوری و پایتخت

خداحافظی با دنیای مسابقات

محراب فاطمی پس از پایان دوران قهرمانی در مردان آهنین، به عنوان مربی پرورش اندام مشغول به کار شد. او همچنان تمرینات سنگین خود را ادامه می‌دهد و رژیم‌های غذایی سخت‌گیرانه‌ای را دنبال می‌کند.

محراب در جایی درباره مسابقات مردان آهنین گفته بود: «زورش را ما می‌زدیم، پولش به جیب افراد دیگر می‌رفت. وزنه‌های سنگین را ما می‌زدیم اما یک سری افراد دیگر پول مسابقه‌ها را به جیب می‌زدند. شروع درگیری‌ها در مسابقه قوی‌ترین مردان از همین بحث اسپانسر بود. ما گفتیم وقتی یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان قرارداد با اسپانسر می‌بندید، به واسطه حضور امثال ماست پس شما هم بیایید سهمی از این پول را به عنوان جایزه به ورزشکاران بدهید و مقداری سطح جوایزتان را متناسب با پولی که گیرتان می‌آید بالا ببرید.»

جوایز و افتخارات محراب فاطمی

محراب فاطمی در پنج دوره از مسابقات مردان آهنین حضور داشت و در سال‌های ۱۳۷۷، ۱۳۸۰، ۱۳۸۴ و ۱۳۸۵به مقام قهرمانی در این رشته ورزشی رسید و از این جهت وی رکورددار بیشترین قهرمانی در رقابت‌های مردان آهنین است. البته افتخارات این ورزشکار به همین مورد ختم نمی‌شود؛ کسب هشت مدال طلای آسیا در پاورلیفتینگ، یک مدال برنز مسابقات جهانی فنلاند و مقام ششم در مسابقات جهانی قوی‌ترین مردان در فنلاند در سال ۲۰۰۳ هم از دیگر افتخارات محراب فاطمی است.

داور مسابقات مردان آهنین ۱۴۰۳ – ۱۴۰۴

بیوگرافی کامل محراب فاطمی؛ از داوران مسابقه مردان آهنین

محراب فاطمی در شانزدهمین روز از اسفندماه سال ۱۳۵۳ در تهران متولد شد. لو در سری جدید مردان آهنین که اسفند ۱۴۰۳ تا نوروز ۱۴۰۴ منتشر می‌شود به عنوان یکی از داوران در کنار فرامرز خودنگاه حضور دارد.

مرتبط
ارسال پیام

*پیام های حاوی کلمات رکیک و توهین منتشر نمی شود.