حرف روز
خبر، سرگرمی، سینما و تلویزیون، سلبریتی، حاشیه، بیوگرافی، آشپزی، عکس، فال، متن و پیامک

بیوگرافی و سوابق قاضی حسینعلی نیری +‌عکس ها

قاضی حسینعلی نیری در حال حاضر به عنوان مشاور محسنی اژه‌ ای فعالیت می کند.

بیوگرافی و سوابق قاضی حسینعلی نیری +‌عکس ها

بیوگرافی حسینعلی نیری قاضی

حجت الاسلام حسینعلی نیری متولد سال ۱۳۳۵ در گیلان می باشد. او مشاور عالی فعلی رئیس قوه قضاییه، رئیس پیشین دادگاه عالی انتظامی قضات و معاون پیشین دیوان عالی کشور است.

ماجرای درمان بیماری در آلمان

پس از مطرح شدن ادعایی از سوی رسانه ی آلمانی پرس پورتال درباره ی حضور حجت‌ الاسلام حسینعلی نیری، در شهر هانوفر آلمان جهت درمان در کلینیک مغز و اعصاب پروفسور مجید سمیعی، خبرگزاری میزان، رسانه ی رسمی قوه قضاییه و پروفسور سمیعی این ادعا را رد کردند.

میزان نوشته: «پیگیری‌های ما از نزدیکان حجت الاسلام نیری نشان می‌دهد وی طی روزها، ماه‌ها و حتی سال‌های گذشته هیچ سفری به کشور آلمان نداشته و این خبر از مبنا کذب است».

همچنین به نقل از نشریه ی آلمانی هلیدزهایم آلگماینه، پروفسور سمیعی نیز حضور و درمان حجت الاسلام نیری در کلینیک خود را تکذیب کرده، اما وی تأکید کرده است به عنوان یک پزشک وظیفه دارد هرکسی را معالجه کند حتی اگر آن شخص ولادیمیر پوتین باشد.

همچنین ببینید:
قاضی علی رازینی که بود و چه سوابقی داشت +‌علت ترور و بیوگرافی

بیوگرافی حسینعلی نیری قاضی عکس و همسر و فرزندان و ماجرای ترور

سوابق و فعالیت ها

در نوجوانی به حوزه علمیه قم رفت و در زمان پیروزی انقلاب، از طلاب مدرسه ی حقانی در قم بود. پس از پیروزی انقلاب در سال ۱۳۵۹ حجت الاسلام علی قدوسی، دادستان وقت کل انقلاب به توصیه ی آیت الله محمد بهشتی که در آن زمان رئیس شورای عالی قضایی بود، حجت الاسلام نیری را وارد دستگاه قضا کرد.

در سال ۱۳۶۲ همزمان با ورود اسدالله لاجوردی به‌ عنوان دادستان انقلاب اسلامی مرکز، حجت الاسلام نیری به عنوان حاکم شرع یکی از شعب های دادگاه انقلاب اسلامی مستقر در زندان اوین که مخصوص زندانیان سیاسی بود منصوب شد. هنگام ورود حجت الاسلام نیری به اوین ریاست «حکام شرع» بر عهده ی آیت الله محمدی‌ گیلانی بود که پس از پیروزی انقلاب، به دنبال استعفای آیت الله صادق خلخالی به ریاست دادگاه انقلاب اسلامی منصوب گردید. حجت الاسلام نیری از همان ابتدا رابطه ی بسیار نزدیکی با آیت الله محمدی‌ گیلانی داشت.

سوابق در دهه ۶۰

حجت الاسلام نیری سپس در سال ۱۳۶۷ به عنوان قاضی شرع در کمیته تصمیم گیر درباره ی زندانیان سیاسی منصوب گردید.

با روی کار آمدن آیت الله محمدی گیلانی در دیوان عالی کشور، حجت الاسلام نیری در سال ۱۳۶۸، از سوی آیت الله محمد یزدی، رئیس وقت دستگاه قضا به سمت معاون دیوان عالی کشور منصوب شد و بیش از ۲۰ سال نیز در این سمت بود.

مرتبط
ارسال پیام

*پیام های حاوی کلمات رکیک و توهین منتشر نمی شود.