در این بخش از دنیای مد اینبار با چند مدل تزیین غذای ایرانی ۲۰۲۳ – ۱۴۰۲ از جدیدترین ژورنالها و تصاویر بروز در خدمت شما هستیم. از این رو ما در این مطلب جدیدترین و خاص ترین طرح های تزیین غذای ایرانی را جمع آوری کرده ایم که مطمئنیم میتواند ایده ها و طرح های خوبی به شما دهند. در ادامه مطلب با خبرینا همراه باشید.
در گذشته، سرآشپزها یک تکه کلم بروکلی و یک تکه نارنج را روی هر بشقاب میگذاشتند با این حال، این تزیینات هیچ چیز هیجانانگیزی به غذا اضافه نکردند و تعداد کمی از مشتریان آنها را میخوردند. تزیینات مدرن به طور متفکرانه با غذا ترکیب میشوند تا طعم و مزه ایجاد کنند. برای تسلط بر تزیین غذا، این تکنیکها و دستورالعملهای تزئین را دنبال کنید.
جدیدترین تزیین غذای ایرانی ۲۰۲۳
نکته اول: میز یا سفرهای را انتخاب نمایید که توانایی پوشش تمامی مهمانها بهاضافه فرزندان آنها را داشته باشد.
نکته دوم: سعی کنید جایگاه هر خانواده را تعیین نموده و از تعامل راحت آنها باهم مطمئن شوید.
نکته سوم: برای بزرگسالان مجلس ضمن حفظ حرمت، آنهایی که باهم ارتباط صمیمیتری دارند را در کنار هم قرار دهید.
نکته چهارم: انتخاب رنگ و جنس سفره و رومیزی نیز مهم است، سعی کنید از نمونههایی که بهراحتی سرخورده یا جمع میشوند، بههیچوجه انتخاب نکنید.
نکته پنجم: چیدمان میز را از دستمالسفره شروع کرده و برای هر فرد در وسط جایگاه نشیمنش این دستمالها را قرار داده یا آنها را داخل ظرف غذا بگذارید.
نکته ششم: ترتیب چیدمان بشقابها از تختترین به گودترین را رعایت نموده، بدین ترتیب نمایی جالبتر را پدیدآورید.
نکته هفتم: در سمت راست بشقابها قاشق و در بخش چپ چنگالها را بچینید.
نکته هشتم: چنگال، چاقو و قاشق دسر خوری را در سمت چپ دستمال و بالای بشقابها قرار دهید.
نکته هفتم: قرار دادن بشقاب غذا را به آخرین مرحله موکول نمایید، اما از گذاشتن بشقاب سالاد در قسمت چپ چاقو فراموش نکنید.
نکته هشتم: بشقاب نان را نیز میتوانید بالای چنگال با یک چاقو کوچک قرار دهید.
نکته نهم: بالای چنگال البته مکان قرار دادن لیوان آب و گیلاس نوشیدنی نیز هست.
نکته دهم: برای سوپ یا دسر نیز یک قاشق کوچک در نظر گرفته که آنها را در سمت راست چاقو جایگذاری نمایید.
** امیدوارم از دیدن این تصاویر لذت برده باشید **
اختصاصی: خبرینا